WonderWoman Cirkel

Ontdek wat jouw werkelijke verlangen is achter jouw grootste wens en laat deze uitkomen

Jouw leven, jouw geluk

 Eén van de grootste barrières voor geluk is de overtuiging dat je het moet verdienen. Herken je dat? Het idee dat je liefde moet verdienen ook? Deze gedachten weerhouden je ervan om onvoorwaardelijke liefde en oprecht geluk te ervaren in je leven. Gelukkig kun je deze aangeleerde mythes resetten in jezelf.

Ik maak je in elke workshop bewust van het feit dat jij kunt kiezen voor jouw geluk en dat je het waard bent.

Nieuwe maan gaat over het bepalen van je doelen en is de tijd om opnieuw verbinding te zoeken met jezelf. In de WonderWoman Cirkel help ik je daarmee. Zo heb je elke maand een nieuwe kans om even stil te staan bij jouw leven, jouw geluk en of je daarin nog wat wil wijzigen.

Stop met worstelen en kom fris weer boven

Echt, vechten is tegen de stroom in leven, het is vermoeiend en leuk is anders. Dus zullen we daar mee stoppen?

Van lijden naar bevrijden.

Elke transformatieworkshop heeft een thema dat jou helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Het beroemde ‘Nee’ leren zeggen wordt zo steeds gemakkelijker. Meer zelfvertrouwen maakt je de baas over te eigen energie. Moet jij eens kijken hoeveel je dat op gaat leveren!

‘Als de maan verborgen aan de hemel staat, is het tijd voor een nieuw begin. Wees bereid om veranderingen in gang te zetten en maak bewust contact met wat je wilt in het leven.’

Is het magie? Nee je hoeft geen Maaniac te zijn.

Geen hocus pocus. Maar het voelt wel magisch. De transformatieworkshops vinden (online) namelijk plaats op de avonden van de nieuwemaan.

Moet je dan een Maaniac zijn? Neuh. Ik kies die nieuwemaan om twee simpele redenen.

Ten eerste is het een mooie houvast om elke maand even stil te staan, in jezelf te keren en te voelen : Wat wil ik. Wat is goed voor mij. Wat zijn mijn dromen, wensen en intenties. Ben ik waar ik wil zijn. Ben ik wie ik wil zijn. Voel ik me zoals ik me wil voelen?

Echt een moment in de maand om te reflecteren. Dat hoeft echt niet alleen aan het eind van het jaar… Het voelt voor mij een beetje als onderhoud van mezelf. Zoals een maandelijkse massage of pedicure dat is voor je lichaam, is een transformatieworkshop dat voor je geluk. 

Ten tweede als ‘ze’ zeggen dat wensen onder de nieuwe maan het snelst uitkomen wil ik dat geloof graag gebruiken. Ik ben echt een tut met dat soort tradities, ik vind ze heerlijk. Jij wenst toch ook bij een wimper, kaarsjes uitblazen of een vallende ster? Soms zijn dingen ook ‘gewoon heel leuk’!

Komende workshop: 14 augustus 19u30

De maan van het Hemelvuur ; inzicht en waarheid. Nieuwe maan in het teken Leeuw.

Nieuwemaan in Leeuw is de tijd om je leven te vieren. Open je hart, wees royaal. Eén van de belangrijkste dingen die je voor je welzijn kunt doen, is van jezelf houden. Gebruik deze maand de kracht van de nieuwemaan om weer in aanraking te komen met wat zo geweldig aan je is. Dat is geen arrogantie. Dat gaat over liefde voor jezelf en liefde is nooit arrogant. Werk aan je zelfvertrouwen en aan je kwaliteiten van leiderschap.

Doe mee met deze workshop. Ik ga je, samen met de kracht van de nieuwe maan helpen!

Of lees eerst mijn blog over zelfleiderschap voor wat verdieping. 

Het afnemen van het licht is nu steeds meer merkbaar. We gaan zichtbaar van licht naar donker, van buiten naar binnen. Het is een overgangstijd die je gevoeliger maakt voor dromen en ingevingen. In het schemergebied kunnen er meer onbewuste prikkels zijn, emoties of gevoelens die je dichter bij je waarheid brengen. Durf je te luisteren naar je ingevingen, vertrouw je op je intuïtie?

Tijdens een nieuwe maan kun je stilstaan bij de ontwakende levenskracht in jezelf. Wat gaat er om in jouw hart? Waarnaar gaat jouw enthousiasme uit? Welke geliefde doelen komen op? Wat wil geleefd worden en wat heb je daarvoor nodig? Dit (h)erkennen is een eerste stap om je acties te bepalen. Wat heb jij nodig als het om zelfzorg gaat? Durf je je verlangens te gaan leven?

Wie je bent en wat je wilt, kun je steeds opnieuw vormgeven. Onderzoek wat er verborgen ligt in jou, maar wel wil worden geleefd. Ik help je om jouw weg naar jouw geluk te vinden. Zelfzorg staat bij mijn workshops op nummer één, dus wees er klaar voor om eens aan jezelf te gaan denken.

Laten we dit samen onderzoeken in de volgende WonderWoman Cirkel bij nieuwemaan, zodat je weer helder hebt waar jij gelukkig van wordt en welke stappen je mag zetten om daar te komen.  Geef je nu op!

Hey wonderlijke vrouw!

Het grootste geschenk dat je kunt geven is om door jezelf te worden gezien, gehoord en begrepen. 

In mijn transformatieworkshops mag jij in jezelf kijken, naar je verlangens luisteren en uiteindelijk begrijpen wat jij werkelijk nodig hebt om gelukkig te zijn. Ik breng je in contact met liefde voor jezelf voelen en jezelf helemaal accepteren en omarmen. Dát is transformatie. Je hoeft niets te veranderen aan jezelf want je bent al helemaal perfect. Je hoeft vaak alleen maar anders naar jezelf te kijken om dat ook werkelijk zelf zo te zien.

Om de beste versie van jezelf te worden, dien je te investeren in jezelf, en daar is niets egoïstisch aan.
Je bent zelf het centrum van jouw universum.
Zit je daar comfortabel in, dan kun je extra liefde geven aan de wereld om je heen.

Als er iets is wat ik goed kan is door jouw opgebouwde lagen, (gedachte)patronen en overtuigingen heen kijken en je zien zoals je werkelijk puur bent. Als je meedoet met deze transformatieworkshops leer je jezelf te zien zoals ik je zie. Zoals je gezien mag worden!

Wat er dan gebeurt is magisch… 

Het strijden en lijden wordt minder en je gevoel van bevrijding groeit! Je gaat je steeds vaker als vanzelf die wonderwoman voelen die helemaal met de stroom van het leven meegaat. Je kiest voor jezelf! Je voelt je die stralende energieke wonderwoman die helemaal de baas is over haar eigen energie en aan het roer van haar leven staat. 

Fantastisch dat je er zo klaar voor bent om jezelf helemaal te gaan omarmen. Ik kijk er naar uit om je in de transformatieworkshop te zien!

HAPPY CLIENTS

De reacties zijn uit respect voor de deelneemsters anoniem. Ze zijn wel degelijk echt!

Heb je Facebook, kom dan eens langs in de WonderWoman Vrouwencirkel en vraag de daar gerust naar ervaringen.

Wat je kunt verwachten

De waarde is meer, maar de prijs is €33 voor de live online workshop inclusief:
– Een opname die je een week lang terug kunt kijken. Dus als je er niet live bij kunt zijn, kun je toch nog meedoen.
– De audio van de meditatie een week lang terug te luisteren.
– Als je er live bij bent maak je elke maand kans om een 1 op 1 Kim Clarity Call t.w.v. € 75,- te winnen op een dag en tijd naar keuze.

Na aanmelding krijg je:
– Krijg je een e-mail met de uitnodiging/link voor de Zoommeeting van de komende transformatieworkshop.
– Toegang tot een speciale website. Die toegang is direct en tot één week na de workshopdatum geldig.
– Na de workshop komt op de speciale website de video met de opname te staan. Daar kun je hem nog een week lang terugkijken.
– Alles wat ik tot die tijd nog verzin. Bij mij ontstaat er altijd van alles als ik in een proces zit. We laten ons verrassen 🙂

Hi, ik ben Kim Vermeer

Als creatieve spirituele HSP’er met trekjes van ADHD en hoogbegaafdheid heb ik ook nogal wat uitdagingen en positieve veranderingen doorstaan. Zo werd ik van een verlegen nerdy muurbloem een online zichtbare zelfstandige vrouw. Gaf ik na ruim 20 jaar mijn carrière als succesvolle people’s teammanager in de logistiek op en werd ik een stralende ondernemer in creativiteit en spiritualiteit. Ging ik van nachtelijke zwetende paniekaanvallen naar innerlijke balans en kracht.

De afgelopen 25 jaar heb ik mezelf met behulp van tal van creatieve trainingen, opleidingen, spirituele retraites, werk- en levenservaring getransformeerd tot een krachtige zelfverzekerde enthousiaste energieke veertiger.

Ik ontdekte dat de sleutel naar onszelf en verandering zit in creativiteit. Je creëert je eigen mogelijkheden. In mijn programma’s staan journaling (schrijven), tekenen, (soul)collages, intuïtie en visualiseren centraal. Hiermee ga je ontdekken hoe jij nu in het leven staat, waar je heen wil en help ik je daar te komen.

LET’S GO

Je wordt je er bewust van dat jij kunt kiezen voor jouw geluk en dat je het waard bent.
Vechten is tegen de stroom in leven, het is vermoeiend en leuk is anders. Dus zullen we daar mee stoppen?
Ben ik waar ik wil zijn. Ben ik wie ik wil zijn. Voel ik me zoals ik me wil voelen? Eens per maand reflecteren.

Are you ready to reset yourself?

Let’s go! Jouw droomleven creëer je zelf! Meld je nu aan voor de volgende Transformatie Workshop met nieuwe maan.

→    Clarity Call

→    WonderWoman Cirkel

→    WonderWoman Journey

Als transformatiecoach help ik moegestreden vrouwen na scheiding, een verlies of burn-out, door gebruik van creativiteit en praktische spiritualiteit, te transformeren tot een stralende wonderwoman die weer blakend van energie in haar leven, relaties en carrière staat.