WonderWoman Journey

Moegestreden na je burn-out, scheiding of ander verlies?

Kom weer in contact met de  stralende energieke wonderwoman in jezelf!

Niet door nog meer over je shit te praten, maar door je shift te maken met behulp van creativiteit en mijn praktische spiritualiteit.

Je weet heel goed wat je NIET meer wilt. Hoe nu verder?

Grote gebeurtenissen en veranderingen in je leven vragen om verandering in jezelf. Getverderrie ik heb geen energie voor verandering! Ik hoor het je denken. En ik snap het. Andere trajecten, psychologen, ze kunnen voelen als kruipen door oude trage modder. Maar wat als ik zeg dat je in mijn WonderWoman Journey door creativiteit kunt transformeren? Zelfs als je niet kunt tekenen of schilderen! Ik kan toch wel zien wat jouw onbewuste jou wil vertellen…. Laat mij je tolk zijn zodat jij met plezier op innerlijke Journey gaat! Met een helder inzicht kun je zoveel makkelijker een volgende stap zetten. Die voelt dan als dansen en niet als kruipen door de modder. 

Bij mij mag je dromen en niks is te gek! Fantaseren is de voorlopen van manifesteren. Je krijgt de ruimte om jezelf weer groots te zien! Is dat eng? Neuh, niet als je ondertussen werkt aan je gevoel van veiligheid en zelfvertrouwen. Ook dat doe je in de WonderWoman Journey op een luchtige manier met praktische spiritualiteit. Ik ben dan wel helderziend en helderhorend, maar de actie ligt bij jou. Dus is praktisch hartstikke handig en laten we de gebakken lucht voor wat ‘ie is. 

Are you ready to reset yourself? Ben jij er klaar voor om te stoppen met in je leven lijden en er klaar voor om je leven te gaan leiden? Let’s goooooo! Laat mij je cheerleader zijn in jouw WonderWoman Journey!

Wat ís een WonderWoman?

In de video hieronder vat ik het krachtig voor je samen. Een wonderwoman is namelijk geen superheldin, maar een wonderlijke vrouw die volledig voor zichzelf kan kiezen.

‘Dit nooit meer’ heb je jezelf beloofd

“Nooit meer mezelf aan de kant zetten voor een ander, nooit meer in een burn-out raken en me uitgeblust voelen, nooit meer genoegen nemen met een baan of relatie waarin ik ongelukkig ben. Vanaf nu kies ik voor geluk, genieten en mezelf durven zijn no matter what.”

Ondertussen heb je al van alles uitgebreid geprobeerd. Mindfulness, yoga, misschien zelfs therapie en pillen. Je merkt wel verschil, maar je hebt nog niet het gevoel dat je nu doelbewust alle stappen aan het zetten bent richting je droomleven. Je hebt geen zin in weer oude koeien uit de sloot halen of eerst zoeken naar problemen. Focussing on the present, no longer dwelling in the past.

Lekker ontspannen en snel tot de kern komen zodat je jouw volgende hoofdstuk doelbewust in kunt stappen, dat wil je. Je wil nu starten met je nieuwe bruisende en actieve leven vol kansen en mogelijkheden die je zelf creëert. Het gevoel dat je dat stuur weer in handen hebt ontbreekt nu even, maar samen met jou breng ik je weer op koers. Jij bent de creator van je eigen leven! 

Lees alleen verder als je écht in 4 maanden een stralende energieke vrouw wil worden.

Ben jij ready to reset yourself? Let’s go!

De afgelopen 25 jaar heb ik mezelf met behulp van tal van creatieve trainingen, opleidingen, spirituele retraites, werk- en levenservaring van nerdy muurbloem vol angsten en paniek getransformeerd tot een veerkrachtige zelfverzekerde enthousiaste energieke veertiger.

Ik ontdekte dat de sleutel naar jezelf en de weg naar verandering zit in creativiteit. Creativiteit zet dingen in jezelf direct in beweging! Je creëert je eigen mogelijkheden.

Sinds 2008 gebruik ik creativiteit en praktische spiritualiteit als gouden combinatie. Daarmee heb ik honderden vrouwen in contact gebracht met de beste en meest sprankelende versie van zichzelf.

Alle opgedane kennis en kunde heb ik nu samengebracht zodat ook jij jezelf kunt transformeren tot een echte wonderwoman die barst van de energie.

Ga ontdekken hoe jij nu in het leven staat, waar je heen wil en hoe je daar kunt komen.

Ready to reset yourself?

Jij bent klaar voor jouw WonderWoman Journey! Na dit traject kun jij in je nieuwe stevige schoenen flinke stappen maken omdat je meer zelfvertrouwen hebt en je jezelf daarmee vrij voelt om vanaf nu voor jezelf te kiezen.

Dan begint het leven waarvan je nu alleen nog maar droomt zich te manifesteren! Je gaat weer vlammen, maar vanaf nu moeiteloos vanuit een creatieve vonk!

Lees hieronder hoe ik praktische spiritualiteit en creativiteit inzet om jou na een levensingrijpende gebeurtenis je nieuwe weg te laten te vinden.

HAPPY CLIENTS

Deze happy clients waren er klaar voor om in hun leven zichzelf weer op nummer 1 te zetten. Ik ben apetrots op deze wonderwomen die binnen 4 maanden vanuit hun schaduw in hun spotlight zijn gestapt! Hier lees je persoonlijke verhalen en ervaringen. 

Zo werkt het

De 8 stappen van jouw
WonderWoman Journey

In 8 stappen gedurende 4 maanden help ik je transformeren van een moegestreden vrouw naar een stralende wonderwoman. Je gaat van overleven naar lekker in je leven. Je gaat van binnenuit rust ervaren en dat geeft je knetterveel energie om door de dagen heen te dansen. Ben jij ready to reset yourself? Let’s go!

Iedereen heeft vaste patronen en overtuigingen. Je krijgt en ontwikkelt die door opvoeding, relaties, school en door levenservaring. In je nu zullen sommige patronen en overtuigingen nog vóór je werken. Andere werken je juist vet tegen in je dagelijks leven. Ik noem die patronen en overtuigingen voor het gemak even je programma’s. Samen met nog wat andere levenstools vormen die programma’s jouw besturingssysteem. Als ik in metaforische computertermen blijf; je lichaam is je hardware, je patronen en overtuigingen zijn je software en jijzelf bent de gebruiker van de computer.

In het traject van de WonderWoman Journey gaan we samen jouw besturingssysteem resetten. Ken je dat op een smartphone bijvoorbeeld; Reset naar fabrieksinstellingen? Dat houdt in dat je alles wat jij er na aankoop op aangepast hebt verwijdert. Je kiest er voor om weer terug te gaan naar de basis om je smartphone opnieuw in te richten. Een hele grote reset. Doodeng om op die knop te drukken. Je weet wel nu al dat het een dikke opluchting is als er zoveel oude rommel verwijderd is en je een fris begin krijgt. Wat je goed beviel, tijd opleverde of energie gaf zul je er opnieuw opzetten. Wat niet beviel, energie en tijd kostte of niet meer voor je werkte dat laat je voortaan weg. Je voegt het eventueel weer toe als je het daadwerkelijk nodig hebt voor positiviteit. Je leert je weer realiseren dat je een keuze hebt en dat jij die kunt maken voor jezelf!

Wat als jij de kans had om jezelf te resetten naar fabrieksinstellingen? Wat zou je dan weer installeren in jezelf en wat niet meer? Welke upgrades zou jij daarna nog bij jezelf doen voor een nog lekkerder leven?

Weet jij nu al wat je niet meer wil in je leven (nooit meer een burn-out, narcistische relatie of je slachtoffer voelen van je beperkingen bijvoorbeeld), maar zie je nog even niet waar je nu wél heen wil of kunt en wie je nieuwe jij is zonder datgene wat je nu niet meer wil?

In de WonderWoman Journey ga je een aantal van je levensgebieden resetten. Oude niet dienende overtuigingen buig je om tot kraakheldere nieuwe inzichten in jezelf die je kracht geven. Je oude belemmerende patronen ga je met zeven stappen doorbreken zodat je toegang krijgt tot je nieuwe superpowers. Activeer die inner powers! Ik sta aan de zijkant als je persoonlijke coach en cheerleader.

Als laatste stap geef je jezelf een vette upgrade en BOEM! Je gaat de duidelijkheid over wie je werkelijk in je kernkracht bent inzetten om het leven dat écht voor je bedoeld is te manifesteren. Na dit traject ben jij een stralende wonderwoman die blakend van energie en zelfvertrouwen haar volgende zelfgeschreven hoofdstuk in stapt!

Dit zijn de 8 stappen die we samen doorlopen in 4 maanden

01

Je overlevingsprogramma resetten voor een stevige basis en stabiliteit in je leven.

02

Je gevoelsprogramma resetten om te weten hoe je om kunt gaan met je emoties.

03

Je actieprogramma resetten zodat je voelt wanneer je wel of niet in actie mag komen.

04

Je hartprogramma resetten voor meer harmonie, begrip en (zelf)liefde in je relaties.

05

Je expressieprogramma resetten voor heldere communicatie en meer creativiteit.

06

Je intuïtieprogramma resetten voor meer verbeeldingskracht en (zelf)inzicht.

07

Je kennisprogramma resetten voor meer eigen-wijsheid, intuïtie en spiritualiteit als hulpbron voor je toekomst.
 

08

De eerste 7 stappen zijn je pad naar bevrijding. In stap 8 begint het leven waarvan je nu alleen nog maar droomt zich te manifesteren! This is where the magic happens!

Als je al wat langer met spiritualiteit of energiewerk bezig bent, zul je in bovenstaande stappen de 7 hoofdchakra’s herkennen.

Vaak zetten we onszelf op punten in ons leven en in ons lichaam vast. Met deze resets maak je veel los in jezelf op emotioneel vlak, energetisch vlak en lichamelijk vlak. Ik werk met de basisvolgorde van de chakra’s om de ‘computervirussen’ uit jouw programma’s te krijgen en zo zorgen dat je hele (chakra)systeem, je besturingssysteem, je levensenergie weer gesmeerd loopt.

Hierdoor ga je leven vanuit je kernkracht en ga je meer moeiteloosheid ervaren en floreren in je nieuwe levensflow!

Ik ontdekte dat een sleutel naar jezelf en verandering zit in creativiteit. Je creëert je eigen mogelijkheden. In de WonderWoman Journey staan (mandala)tekenen, journaling, (soul)collages, intuïtie en visualiseren centraal in mijn coaching. Hiermee ga je ontdekken hoe jij nu in het leven staat, waar je heen wil en help ik je daar in 8 stappen te komen. Door deze vormen van creativiteit heb je minder woorden nodig en leer je jezelf moeiteloos te uiten. Ik lees jouw onbewuste creativiteit en vertaal die voor je naar jouw bewustzijn. Zo kun je er direct mee aan de slag en heb je tijdens het creatieproces onbewust zelf al heel veel verandering n gang gezet. 

Benieuwd naar hoe jij ook rust en harmonie in je lijf en in je koppie kunt realiseren zodat je je energiek en happy voelt? Laat mij je daarbij helpen!

LET’S GO

Je geeft jezelf een hele frisse start voor de rest van je leven.

Je transformeert van moegestreden vrouw naar stralende energieke wonderwoman.

Je gaat van overleven naar het manifesteren van je droomleven.

HAPPY CLIENTS

Deze happy clients waren er klaar voor om in hun leven zichzelf weer op nummer 1 te zetten. Ik ben apetrots op deze wonderwomen die binnen 4 maanden vanuit hun schaduw in hun spotlight zijn gestapt! Hier lees je persoonlijke verhalen en ervaringen. 

Hi, ik ben Kim Vermeer

Als creatieve spirituele HSP’er met trekjes van ADHD en hoogbegaafdheid heb ik ook nogal wat uitdagingen en positieve veranderingen doorstaan. Zo werd ik van een verlegen nerdy muurbloem een online zichtbare zelfstandige vrouw. Ik gaf ik na ruim 20 jaar mijn carrière als succesvolle people’s teammanager in de logistiek op en ik werd een stralende ondernemer in creativiteit en spiritualiteit. Uiteindelijk hielp ik mezelf van een periode vol nachtelijke zwetende paniekaanvallen naar innerlijke balans en kracht.

De afgelopen 25 jaar heb ik mezelf met behulp van tal van creatieve trainingen, opleidingen, spirituele retraites en natuurlijk veel werk- en levenservaring getransformeerd tot een krachtige zelfverzekerde enthousiaste energieke veertiger.

Ik ontdekte dat een belangrijke sleutel naar jezelf en verandering zit in creativiteit. Je creëert immers je eigen mogelijkheden. In mijn programma staan mandalatekenen, journaling, (soul)collages, intuïtie en visualiseren centraal. Omdat woorden vaak zo moeilijk te vinden zijn om gevoelens te beschrijven, gebruiken we creativiteit. Ik kan die lezen, duiden en voor jou vertalen naar je bewustzijn. De boodschappen in jouw creaties zijn eindeloos! Hiermee ga je ontdekken hoe jij nu in het leven staat, waar je heen wil en help ik je daar te komen.

Kleine waarschuwing
over werken met Kim

Ik ben hyper-allergisch voor slachtofferschap en ga keihard aan op persoonlijk leiderschap. Als je met mij wil werken moet je niet bang zijn om in een spiegel te kijken.

Met mij kun je levensvragen niet langer uit de weg gaan. De antwoorden kunnen ook best confronterend zijn. Als je met mij werkt krijg je de inzichten verfrissend direct en ik verwacht van jou dat je er ook echt veranderingen mee in gang zet. ‘Ik ben nu eenmaal zo. Dat kan ik niet veranderen. Daar heb ik geen keuze in.’ Ik heb ze allemaal gehoord en ik ga je daar confronterend en motiverend in tegenspreken. We hebben tenslotte maar vier maanden dus geen getrut en getreuzel.

Kun je daar tegen? Dan zijn we een goede match en ga ik je helpen jouw volle potentie te pakken! (Je ontdekt dan dat ik eigenlijk heel lief en inspirerend ben hoor. Niet alleen een keiharde tante.)

Kies de journey die bij jou past

WonderWoman groepstraject

♥  Online intake via onderstaand formulier

♥  Duur: 4 maanden (12 oktober – 1 februari 2024) online op donderdagavond

♥ 9 online live groepssessies van 1,5-2 uur. (Tweewekelijks op donderdag om 19u30 in Zoom) Zie FAQ.

♥  Tussen de sessies werk je met inspiratie en motivatie in de vorm van e-mail, video, audio en creatieve opdrachten in de online leeromgeving.

♥  24/5 e-mail support van Kim

♥  Groepsgrootte van 8 tot 24 vrouwen

♥  4 maanden lang toegang tot de besloten community Sisterhood Support online die los staat van social media.

BONUSSEN

BONUS 1: Je krijgt onbeperkt toegang tot de online creatieve tekencursus Chakrasjansen t.w.v €197

BONUS 2: Je ontvangt mijn 80 pagina dikke
Wonderwoman 30-dagen-journal in pdf om je al schrijvend met behulp van vragen voor te bereiden op je transformatie.

€ 899,-

Of 4 maandtermijnen van € 230, alles incl. btw

Start 11 oktober 2023 om 2024 als nieuw te beginnen!

WonderWoman
VIP traject

♥  Telefonische intake van 15 min na ontvangst ingevuld onderstaand formulier

♥  Duur: 4 maanden (11 oktober – 7 februari 2024)

♥  Wekelijks op woensdagavond een groepscall met Kim in Zoom. In totaal 18 sessies waarvan 9 groepssessies van 1,5 uur en 9 tussentijdse Q&A’s van 1 uur. Allemaal op woensdag om 19:30 uur. Inhalen in het groepsprogramma op donderdagavond kan.

♥  Tussen de sessies in ontvang je inspiratie en motivatie in de vorm van e-mail, video, audio en creatieve opdrachten in de online leeromgeving.

♥  24/5 whatsapp groepsupport van Kim en je sisterhood

♥  Groep van maximaal 8 vrouwen

BONUS 1: Onbeperkt toegang tot de online creatieve tekencursus Chakrasjansen t.w.v €197

BONUS 2: Je mag gedurende het traject 7 chakratekeningen insturen voor een duiding van Kim t.w.v. €679

BONUS 3: Je ontvangt mijn 80 pagina dikke A4 spiraalgebonden Wonderwoman 30-dagen-journal om je al schrijvend met behulp van vragen voor te bereiden op je transformatie. t.w.v. €27,95

BONUS 4: De laatste sessie op 31 januari 2024 is (bij voldoende interesse) niet online maar live een hele dag op locatie en geheel verzorgd (zie FAQ) t.w.v. €99,-

BONUS 5: Je mag de 8 stappen ook op de donderdagavonden nog eens bijwonen in het groepstraject voor extra power.

 

€ 2499,-

Of 4 maandtermijnen van € 650, alles incl. btw

Start 12 oktober 2023 om 2024 als nieuw te beginnen!

Online chakracursus

Volledige zelfstudie aan de hand van een chakracursus met mandalatekenen, journaling en meditatie.

Duur: naar eigen invulling. De cursus is na aankoop onbeperkt toegankelijk

De cursus geef ik via de Mandala Academie online cursusomgeving. Je leest alles over de cursus op de website. Je komt er via de button.

LET OP: Deze cursus is een bonusonderdeel van het WonderWoman groepstraject en het VIP traject. Als je die volgt hoef je deze chakracursus niet los aan te schaffen. 

Heb je deze cursus al en wil je daarna meedoen met de WonderWoman Journey naar keuze, dan krijg je op jouw gekozen traject de aanschafprijs van deze charkacursus terug. 

 

 

 

€ 197,-

 

Start wanneer jij wil!
Maar waarom niet gelijk vandaag?

HAPPY CLIENTS

Deze happy clients waren er klaar voor om in hun leven zichzelf weer op nummer 1 te zetten. Ik ben apetrots op deze wonderwomen die binnen 4 maanden vanuit hun schaduw in hun spotlight zijn gestapt! Hier lees je persoonlijke verhalen en ervaringen. 

Ready to reset yourself? Let’s Go!

Voor wie is de WonderWoman Journey?

Als je meer wilt genieten en minder wilt tobben

You go girl! Het grootste verdriet heb je verwerkt en je diepste dal kun je inmiddels goed bekijken vanaf je opgeklommen stuk. Kortom, je kijkt inmiddels weer hoopvol vooruit in je leven. Je wil je weer helemaal energiek en happy voelen. Je hebt er zin in om opnieuw te beginnen!

Voor je ligt een heel nieuw blanco blad. Maar oh damn dat voelt onbekend, onbestemd en geeft veel onrust zeg. Je weet eigenlijk niet goed waar je heen wil met je leven nu. Of je weet het dondersgoed, maar hoe kom je van waar je nu staat naar daar waar je wil zijn? Want wie ben jij eigenlijk zonder die partner, die baan, ziekteproces, thuiswonende kinderen of na je burn-out? Verwarring! Hoe ga je dat nu aanpakken? Deze onzekerheid geeft iets waar je net niet op zat te wachten; nieuwe paniek en stress!

Als je niet goed weet wat je nou eigenlijk wilt

De moed zakt in je schoenen. Paniek en stress associeer je onbewust met je oude zelf. Heb je dan niks geleerd? Moet je nu weer hetzelfde doormaken? Hoe kan dat? Je bent toch weg bij die veeleisende partner, klaar met je behandeling of geminderd in die 60-urige baan? Je energielevel ging juist zo lekker de goede kant op. Waarom voel je dan nu zo’n onrust en verwarring? Je wil je geen slachtoffer meer voelen maar zélf de regie over jouw leven weer in handen hebben.

Je weet precies wat je niet meer wil. Hoe krijg je duidelijk wat je nu wel wil voor jezelf? En hoe kom je daar? Samen met mij en de 8 reset-stappen in jouw WonderWoman Journey!

Voor wie is dit programma NIET?

Zit jij nog vol in je verdriet, in je verwerking of middenin je ziekteproces of behandeling? Dan komt WWJ te vroeg.

Ben jij niet bereid om naar jezelf te kijken en ligt de schuld van jouw probleem volledig buiten jezelf? Dan kan WWJ je niet helpen.

Ben je wars van spiritualiteit of juist dol op zweverige hocus pocus? Dan is WWJ veel te vaag of aards voor jou.

Samengevat is het WonderWoman Traject voor jou als…

Je hebt net een grote verandering in je leven ondergaan en het voelt alsof je op een kruispunt staat, maar je kunt maar niet beslissen over een richting. Of je ziet gewoon niet wat de keuzes zijn die je nu hebt. Je voelt je eigen verlangens nog niet helemaal. Kortom, je zou graag hulp krijgen bij vraagstukken als:

☝️Wie wil ik zijn?
☝️Wat is daar nu voor nodig?
☝️ Wat is belangrijk voor mij?
☝️ Wat doet er nu toe?
☝️ Hoe bereik ik dit?

Concreet zou dat kunnen betekenen dat je:

❤️Na een burn-out wil je weer vlammen.
❤️ Dat empty nest weer lekker inrichten voor jezelf.
❤️ Het lef wil hebben voor die carrière switch.
❤️ Na je scheiding weer de focus op jezelf wil hebben.
❤️ Om wil kunnen gaan met je diagnose.
❤️ Praktische stappen en hulp wil bij je spirituele ontwikkeling omdat je die net ontdekt hebt.
❤️ Overprikkeld en overweldigd bent en daardoor kampt met mentale en/of fysieke uitdagingen.
❤️ Uit de low energy wil stappen en weer die high energy wil voelen. Bruisen wil je!

Kortom, je wil er na die levensingrijpende verandering weer vol voor gaan.

Zou het niet fantastisch zijn

 • Dat je zelf je nieuwe toekomst gaat scheppen. Manifesteren!
 • Als je weer trots op jezelf gaat zijn en plezier in het leven hebt.
 • Om je vrij te voelen om helemaal jezelf te zijn.
 • Als je blakend van zelfvertrouwen en knettervol energie in je leven staat.
 • Als je helder hebt waar je ziel naar verlangt, hoe dat er uit mag zien en hoe je daar komt.
 • Blokkades op te heffen of ze te transformeren tot superpowers.
 • Om contact te maken met jouw volle potentieel zodat je het in gaat zetten in je dagelijks leven.
 • Praktische tools te krijgen die je de rest van je toffe leven handvatten geven.
 • Jouw ‘sparkle of joy’ helemaal van je tenen tot je kruin ‘and beyond’ te kunnen voelen.
 • Creativiteit helemaal de ruimte te geven.
 • Succes, geluk, meer rust en betere relaties te hebben.
 • Om dat niet allemaal alleen uit te hoeven zoeken, maar met mijn acht stappen een knallend nieuw begin kunt maken?
 • Dat je die acht stappen met gelijkgestemde inspirerende vrouwen en samen met Kim kunt doorlopen in vier maanden?

Je vindt met mijn WonderWoman Journey praktische creatieve methodes die positieve veranderingen in jezelf en je leven in volle gang zetten.

Ready to reset yourself? Let’s Go!

Voor wie is dit programma?

Moet je kunstenaar zijn?
Nee, je hoeft zelfs niet creatief te zijn. Ik ben jouw creatieve kick-starter. Benieuwd naar hoe jij ook rust en harmonie in je lijf en in je koppie kunt realiseren zodat je je energiek en happy voelt? Laat mij je daarbij helpen!
Is mandala tekenen vereist?

Nee. In de WonderWoman Journey is mandalatekenen een van de creatieve middelen binnen de acht stappen van het programma als jij dat wil. Je kunt het ook helemaal en waardevol doorlopen zonder mandalatekenen.

Heb je chakrakennis nodig?

Absoluut niet. De 8 stappen zijn uniek en in het programma heb ik de volgorde en thema’s van de chakra’s gebruikt om de stappen logisch op te bouwen.

Is het een online cursus?

Die hoort er zeker bij. Het programma bestaat uit online live sessies in Zoom. Daarnaast heb je toegang tot de online omgeving die uitpuilt van de reflectievragen voor journaling, meditatie en creatieve inspiratie om met de stappen te werken. Ook krijg je bij het traject gratis onbeperkt toegang tot mijn online mandalacursus Chakrasjansen t.w.v. € 197,-.

Ik heb Chakrasjansen al gekocht, krijg ik dan korting?

Ja. Je krijgt het bedrag dat je daarvoor voldaan hebt als korting en je behoud je onbeperkte toegang.

Ik heb Chakrasjansen al gekocht, is dat goed?

Dat is fantastisch! Maar dat staat los van de WonderWomanJourney. Chakrasjansen is daarin een extra toevoeging, maar het traject gaat vele malen dieper in op persoonlijke en spirituele groei. Er vindt echt een transformatie plaats. Je hebt met Chakrasjansen misschien wel al heel goed kunnen proeven van wat er allemaal in je kan veranderen.

Welke dagen zijn de online sessies?

Voor het groepstraject op de volgende donderdagavonden om 19u30:
12/10/23 online kennismaking. Stap 1 tot en met 8 zijn resp. op 26/10, 9/11, 23/11, 7/12, 21/12, 4/1/24, 18/1/24 en 1/02/2024

Voor het VIP traject op alle woensdagavonden om 19u30 tussen 11/10/2023 en 7/02/2024. De ene week zijn het de 8 stappen en de andere week een uurtje waarin je vragen kunt stellen en elkaar supporteren.

Kun je er bij een stap niet live bij zijn, mag je de avond erna meedoen in bovenstaand groepstraject als je wil. Beide avonden mag ook.

Bij stap 8 op 31/01/2024 geldt voor het VIP traject: Bij voldoende interesse en in overleg is deze sessie live een hele dag op een nog te bepalen locatie in midden NL, omgeving Huizen/Hilversum/Amersfoort. De week erna op 7/02/2024 checken we nog even samen online in en nemen we afscheid.

 

Ik kan een datum niet

Je hoeft er niet (elke keer) live bij te zijn. Elke sessie wordt opgenomen. Je kunt ook vooraf je vragen insturen.

De VIP groep is op woensdagavonden, maar de deelneemsters daarvan mogen tevens aanhaken op de donderdagavonden van 19u30-21u30 in het groepstraject.

Hoeveel tijd kost de WonderWoman Journey mij?

Wat levert het je na die vier maanden op zou je kunen denken! Maar even praktisch: het is bewezen dat een mens gemiddeld 66 dagen nodig heeft om veranderingen in het leven door te voeren. Hoeveel tijd je per dag of per week in jezelf en in WWJ steekt is helemaal aan jou. Mijn tip is om nieuwe gewoontes als dagelijks twintig minuten journalen en tien minuten visualiseren toe te gaan passen. Laten we zeggen, een half uur tot uurtje per dag raad ik aan. Heerlijk te blokken in je dag voor jezelf. Of voeg deze tijd toe aan je dag door eerder een wekker te zetten. Daarnaast zijn er de 9 live sessies van ieder anderhalf uur. In het VIP traject ook nog wekelijks een Q&A van 1 uur als je wil. 

Je wil toch een stralende wonderwoman worden? Geef jezelf in ieder geval gedurende de 8 stappen in vier maanden die tijd. Die investering in jezelf verdien je!

Waarom is er een online intake voor het programma?

Om te zorgen dat de vibes in de groep lekker hoog zijn en dat het een veilige groep is. Ik zal niet iedereen zonder meer toelaten. Maar de eisen zijn ook niet streng. Met jouw ingevulde vragenformulier kan ik inschatten of je verwachtingen matchen met de insteek van het programma.

Twijfel je en wil je eerst met me praten voor je de intake van de journey doet? Dat kan! Boek hier een Kim Clarity Call voor in. De kosten zijn €75, maar als je daarna instapt krijg je van mij €100 korting op jouw traject naar keuze. Ja echt! Beter dat gratis!

Waarom is er een telefonische intake voor het VIP traject?

Met jouw ingevulde vragenformulier kan ik inschatten of je verwachtingen matchen met de insteek van het programma. Met een call van 15 minuten kunnen we allebei voelen of we een klik hebben en of we echt met elkaar door willen gaan.

Ook kan ik zo zorgen dat de vibes in de VIP groep bij elkaar passen zijn en dat het een veilige groep is. Ik zal niet iedereen zonder meer toelaten. Maar de eisen zijn ook niet streng, ik kies alleen de deelneemsters wel zorgvuldig uit op hun passende energie.

Twijfel je en wil je eerst met me praten voor je de intake van de journey doet? Dat kan! Boek hier een Kim Clarity Call voor in. De kosten zijn €75, maar als je daarna instapt krijg je van mij €100 korting op jouw traject naar keuze. Ja echt! Beter dat gratis!

Ik heb nog een vraag

Heb je praktische vragen over (meedoen met) de WonderWoman Journey?

Boek dan hier een 15 minuten gesprek met mij in waarin ik al je vragen kan beantwoorden.
Mailen kan ook naar kim@spiritueelbewust.nl Daarna kun jij zonder twijfels instappen om in 4 maanden je innerlijke strijd, vermoeidheid en onbalans te transformeren tot energie, zelfvertrouwen en zin in het leven!

Ben je er klaar voor om weer gelukkig te zijn?

Wil je kennismaken met mij en met die wonderwoman die in jou aanwezig is? Kies dan nu 1 van de 3 manieren om op een luchtige maar directe manier te werken aan jouw transformatie van onzeker naar zelfvertrouwen en van lijden naar de leiding over jouw leven en geluk. 

→    Clarity Call

→    WonderWoman Cirkel

→    WonderWoman Journey

Als transformatiecoach help ik moegestreden vrouwen na scheiding, een verlies of burn-out, door gebruik van creativiteit en praktische spiritualiteit, te transformeren tot een stralende wonderwoman die weer blakend van energie in haar leven, relaties en carrière staat.